Wyjątkowa jakość naszych burgerów, znakomite składniki, wszystko przygotowywane od podstaw na miejscu, dbałość o najmniejsze szczegół i perfekcyjny personel - to niewątpliwa gwarancja sukcesu.
O Firmie
O Firmie
-
-
Krówka i Połówka to marka rozpoznawalna lokalnie, a od marca 2018 roku przygotowana także do ekspansji na szerszy rynek- krajowy. Tysiące zadowolonych klientów nie mogą się mylić. Spróbuj już teraz naszych burgerów !
-
Podjęliśmy ryzykoby stworzyć coś nowego
W sierpniu 2016 roku trójka przyjaciół podjęła ryzyko angażując wszystkie swoje skromne oszczędności - by stworzyć coś z niczego. Z dnia na dzień rzucili swoje aktualne prace i skupili się na jednym - mieć coś własnego! Determinacja, ciężka praca i zapał doprowadził w grudniu 2016 do otwarcia pierwszej prawdziwej burgerowni w Starachowicach. Nasz pomysł chwycił, a jakość jaką niezmiennie oferujemy od samego początku podbiła serca i podniebienia starachowiczan. Krówka i Połówka zrobiła się powszechnie znana w mieście a i coraz częściej zaczęli nas odwiedzać goście z zewnątrz. Kwestią czasu była decyzja o otwarciu filii w Ostrowcu Świętokrzyskim i Skarżysku.
-
Slow-food
Nasza kuchnia bazuje na idei slow-food. Do tworzenia naszych burgerów używamy wyłącznie świeżych i nie przetworzonych produktów, najczęściej kupowanych u lokalnych sprawdzonych producentów. Nie używamy mrożonek! Nie wiemy co to mrożone mięso ani mikrofalówki! Świeża certyfikowana wołowina najwyższej jakości jest codziennie mielona i przygotowywana do grillowania - serwujemy ją w trzech stopniach wysmażenia, co w przypadku mrożonek jest nie możliwe.
Oczywiście Krówka i Połówka to nie tylko burgery - to także szeroki wybór alkoholi, który zaspokoi nawet najbardziej wybrednych. Markowe whisky, wódki, piwa również regionalne krafty. Stawiamy na jakość więc wszystkie nasze produkty są prawdziwe - sok to sok a nie nektar, shake jest z mleka a piwo i wino grzane z prawdziwymi korzeniami.