Otwórz swój lokal

Zaczynaliśmy od przysłowiowego zera i doskonale wiemy jak to jest mieć zapał i chęci
ale nie mieć środków na inwestycję.

Dlatego koncepcja otworzenia własnego lokalu „Krówka i Połówka” na zasadach franczyzowych została tak skonstruowana, by początkowy wkład był jak najmniejszy.
Opracowaliśmy procedury by pierwsze zarobione pieniążki pojawiły się szybko, a w miarę rozwoju można było bezproblemowo doinwestowywać własny lokal. Z własnego już doświadczenia wiemy, że minimalna szacunkowa całkowita kwota na start to 25.000 zł w założeniu, że dysponujemy lokalem który wymaga tylko przysłowiowego odświeżenia i odmalowania.
Wyposażenie kuchni w pierwszej fazie do otwarcia zmieści się w w/w kwocie i wyniesie około 10.000 zł. Oczywiście są to dane szacunkowe, ale w trzech na trzy przypadki się sprawdziły.


Ze swojej strony dajemy Tobie, gotowy przepis na sukces. W pakiecie franczyzowym znajduje się:
  • kompedium naszej wiedzy i doświadczeń tzw. Know-How - kilkudziesięcio stronicowy podręcznik-instrukcja opracowany przez nas i zawierający wszystko co dotyczy otwarcia i prowadzenia „Krówki i Połówki”
  • realna pomoc w urządzaniu i zakupach wyposażenia, ponieważ posiadamy znakomite kontakty w branży - możemy uzyskać wysokie rabaty przy zakupach sprzętu i wyposażenia
  • indywidualne szkolenia personelu kelnerskiego i kucharzy w przededniach otwarcia (przyjedziemy do Ciebie i wyszkolimy Twoich pracowników)
  • darmowy udział w cyklicznych akcjach marketingowych
  • firmowe konto na Facebooku oraz know-how jak je skutecznie prowadzić, możemy też poprowadzić je za ciebie!
  • firmowa strona www wraz z aktualnościami o twoim lokalu, firmowa skrzynka pocztowa w domenie www.krowkaipolowka.pl
  • bezpłatna pomoc i doradztwo podczas prowadzenia przez ciebie lokalu przez cały okres obowiązywania umowy
  • udział w programach lojalnościowych z dostawcami gwarantujący najniższe ceny interesujących nas towarów
  • i wiele wiele innych


Koszty związane z umową franczyzową jakie poniesiesz są jednymi z najniższych w Polsce.
Opłata wstępna-licencyjna wnoszona w ciągu 7 dni od podpisania umowy to 8000 zł.
Opłaty stałe miesięczne już od 1000 zł!

Jeśli jesteś poważnie zainteresowany otworzeniem restauracji-bistro „Krówka i Połówka” zachęcamy do kontaktu z nami.
Wypełnij poniższy formularz, a odezwiemy się na pewno i umówimy na spotkanie.


Formularz

Administratorem danych osobowych jest „Bistro Krówka i Połówka”, adres siedziby: ul. Młynarska 14a, 27-200 Starachowice. Dane wpisane w formularzu kontaktowym będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie zgodnie z Polityką Prywatności.