Franczyza

Bistro „Krówka i Połówka" to wyjątkowy i przede wszystkim sprawdzony przepis na dobry interes.

Istniejemy na rynku od 2016 roku, nasz pierwszy lokal powstał w Starachowicach – kiedy to trójka przyjaciół wpadła na pomysł połączenia Pubu i burgerowni. Mieliśmy spore doświadczenie, zapał i determinację. Na początku było ciężko ale Nasz pomysł chwycił, przewyższając nasze wyobrażenie, a zadowolonych klientów wciąż przybywa. W momencie pisania tego artykułu, Krówka i Połówka w Starachowicach sprzedaje miesięcznie ponad 4000 burgerów.


Innowacyjność połączenia Pubu z piwem i alkoholami mocnymi oraz Slow-Foodowej restauracji z burgerami oraz poziom nakładów jakie ponosi franczyzobiorca zdecydowanie wyróżnia nas na całym rynku franczyzowym w kraju.

Stosunkowo niski koszt inwestycji jaki musi na początku ponieść franczyzobiorca (już od 25.000 zł w zależności od lokalu jakim dysponuje), oznacza bardzo szybki zwrot poniesionych nakładów i szybki zysk.

Zdecydowanie najważniejszym czynnikiem jaki definiuje dużą popularność naszych produktów to najwyższa jakość. Do produkcji używamy wyłącznie świeżych i nie przetworzonych lub mrożonych produktów. Wołowina pochodzi wyłącznie od jednego sprawdzonego dostawcy, jest codziennie mielona i smażona w stopniu jaki oczekuje klient (mocno-well, średnio-medium, krwiście-rare), praktycznie wszystkie sosy i dodatki są przygotowywane na miejscu z najwyższej jakości składników także od lokalnych dostawców i producentów. Podobnie ma się z bułkami – które wypiekane przez zaprzyjaźnioną piekarnię i są codziennie świeże dowożone do lokalu.


Nasze lokale znajdziecie w:

Starachowice

ul. Młynarska 14a
tel.: 576 749 892

Ostrowiec Świętokrzyski

Al. Jana Pawła II 1b
tel.: 782 029 882

Skarżysko Kamienna

ul. 1 Maja 67
tel.: 661 613 355

Warszawa Bemowo

ul. Gustawa Morcinka 5/7
tel.: 694701204

Iłża

ul. Płk. Muzyki 4/1
tel.: 724 584 717

Sandomierz

ul. Mickiewicza 4
tel.:

W trakcie realizacji:
Piaseczno, Zambrów, Busko-Zdrój, Kielce, Nowa Słupia, Siedlce.


Nasze lokale na dzień 15.09.2018

otwarte w trakcie